Terug

Volg Shownieuws

Samantha Steenwijk: 'Yvonne Coldeweijer is een grote clown'

Nieuws

29 apr 2022, 23:13

Samantha Steenwijk vindt het vreemd dat Yvonne Coldeweijer het kort geding dat ze vrijdag verloor juist aanmerkt als overwinning. "Dat is de clown die we kennen toch?", zo reageerde de zangeres voor het eerst in de RTL 4-talkshow Jinek.

"Ik zie haar alleen maar als een grote clown", zo zei Steenwijk. "En nu zegt ze ook nog dat ze het niet erg vindt om een rectificatie te plaatsen. Nou had dat dan ook gelijk gedaan."

Steenwijk spande zo'n twee weken geleden een kort geding aan tegen Coldeweijer omdat zij op haar juicekanaal Life of Yvonne had beweerd dat Steenwijk illegale dieetpillen had gebruikt om af te vallen. Ook stelde ze dat Steenwijk daarover zou liegen. Coldeweijer vond dat ze op haar manier gewonnen had omdat ze "een handleiding" van de rechter kreeg voor haar 'juice'.

Geen fan

De zangeres stelde op z'n zachtst gezegd "geen fan" te zijn van Coldeweijer. "Als je journalistiek wilt bedrijven moet je dat op de manier doen zoals het hoort. En niet dingen de wereld in slingeren en mensen daarmee schade berokkenen."

Steenwijk hekelde ook het feit dat Coldeweijer tijdens de behandeling van de zaak "heel erg laconiek" deed. Ze probeerde oogcontact met haar te zoeken tijdens de zitting maar ze negeerde de zangeres. "Dan verschuil je je achter iets, dan lieg je", aldus Steenwijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.