Terug

Volg Shownieuws

Sarah Salah over Hazes-brief: 'Gelukkig heeft hij voor mij nooit zo'n brief geschreven'

Nieuws

25 nov 2022, 19:14

De gelekte Hazes-brief, waarin de zanger onder meer schrijft dat hij het uitmaakt met Sarah van Soelen, houdt de gemoederen flink bezig. Zowel Sarah als Rachel ontkennen met klem dat zij de brief hebben gelekt. Wat vindt Sarah Salah, de meest recente ex van André Hazes, van dit alles? Shownieuws heeft haar gesproken...

Sarah zegt in een korte reactie niets van de brief af te weten. "Gelukkig heeft hij voor mij nooit zo'n brief geschreven. Dit is toch iets privé, ik zou niet willen dat zoiets zou kunnen uitlekken. Als ik de brief lees, heb ik wel het idee dat dit de woorden zijn die André voor zo'n situatie zou gebruiken."

Onlangs deed Sarah Sala haar verhaal en vertelde exclusief bij Shownieuws over haar tijd met de zanger. Sarah en André hadden niet alleen trouwplannen. “We waren al samen naar huizen aan het kijken. Het huis wat hij nu heeft gekocht in Wilnis, had hij ook al naar mij doorgestuurd als optie.” In de video hieronder zie je meer over dit huis.

André Hazes koopt dit huis
3:38
André Hazes koopt dit huis

Sarah en André hebben geen contact meer gehad. Met moeder Rachel heeft ze, net als haar voorgangers Sarah van Soelen en Bridget Maasland, nog altijd goed contact. Heel af en toe hebben ze het nog over André, maar ze hebben voornamelijk contact als gewone vriendinnen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.