Terug

Volg Shownieuws

Sarah van Soelen blij dat ze meer dan 'de ex van André' is

Nieuws

14 mrt 2022, 09:25

Sarah van Soelen is meer dan alleen de ex van André Hazes en dat vindt ze zelf ook. Op Instagram laat ze namelijk weten nu eindelijk het gevoel te hebben van alles een beetje los te komen.

Vorige week doet de openhartige influencer een boekje open over haar drank- en drugsverslaving in de podcast van Najib Amali, zo is te zien in de video bovenaan deze pagina.

Een Instagramvolger van Sarah vindt dat een goede zet en vraagt: "Naar mijn idee komt nu pas echt Sarah in de media na de podcast en niet 'de ex van' Zie je dit zelf ook zo?" Sarah is het daar helemaal mee eens. Het is tenslotte al geruime tijd over tussen haar André, vindt ze. "We zijn onze eigen weg gegaan. Ik wil gewoon verder als Sarah en niet als 'ex van'. Sommige mensen maken er nog veel gebruik van. Ik liever niet."

Tijdens Wat kan er nou gebeuren, de podcast van Najib, laat de Rotterdamse zich ook openhartig uit over haar 'gebruik' tijdens haar relatie met André. Wat ze daarover te zeggen heeft, zie je in de video hieronder.

Sarah benadrukt: clean tijdens relatie André Hazes
0:18
Sarah benadrukt: clean tijdens relatie André Hazes

(bron foto: Instagram / Sarah van Soelen)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.