Terug

Volg Shownieuws

Sarah van Soelen zoekt professionele hulp om media-aandacht

Nieuws

13 sep 2021, 18:25

Sarah van Soelen zit op dit moment in Spanje om te leren omgaan met de mediastorm die op haar afkomt sinds haar relatie met André Hazes. Dat vertelt de familie van Sarah aan Shownieuws.

Sarah werd afgelopen week in haar eentje gespot op het vliegveld zoals te zien is in bovenstaande video. De familie van Sarah laat nu aan Shownieuws weten wat er precies aan de hand is.

“Sarah is al twee jaar clean en dat is iets waar ze nog elke dag aan werkt en dat gaat heel goed. Ze zit nu in Spanje op een plek waar mensen komen met een burn-out of als het gewoon allemaal even te veel is. Sarah zit daar om even op adem te komen en om middels therapie de juiste handvaten te krijgen om met alle aandacht om te gaan,” aldus de familie.

“Ze zit daar om helemaal tot zichzelf te komen. Ze leren haar hoe ze alle drukte moet managen, waar ze haar prioriteiten moet hebben en hoe ze bijvoorbeeld lelijke berichten moet negeren.” Sarah is afgelopen week aangekomen en zit daar de komende dagen ook nog. De familie vertelt dat het tussen Sarah en André verder helemaal goed gaat: “André support Sarah volledig, ze zijn stapelgek op elkaar.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.