Terug

Volg Shownieuws

'Scheetje'-Hans reageert op relatie Karin met broer

Nieuws

23 dec 2021, 11:59

Een flink scheidingsdrama bij 'De Scheetjes' Hans en Karin. Hans reageert op het feit dat zijn ex-vrouw Karin nu een relatie heeft met zijn eigen broer...

Aan Privé geven zowel Hans als Karin een uitgebreide reactie. Zo laat Karin weten dat de moeder van Hans er geen enkel probleem mee heeft dat Karin nu een relatie heeft met haar andere zoon Johan.

"Ze gaat er heel goed mee om en gunt Johan en mij dit geluk", vertelt Karin aan Privé. "(..) En als ze mij nu ziet met Johan, dan is dat totaal anders dan met haar andere zoon. Als we bij mijn schoonmoeder op de bank zitten, geven we kusjes en houden we elkaar lekker vast. We zijn net twee tieners. Ze ziet echt dat wij gelukkig zijn."

Alles over het drama tussen Hans, Karin én Johan zie je in de video bovenaan deze pagina.

Hans

Het voormalige koppel werd bekend van televisieserie Ik Vertrek. Zij woonden en werkten op Bonaire, waar Hans nog steeds verblijft.

Hans reageert tegenover Privé vanuit Bonaire op de liefdesrelatie tussen Karin en zijn broer Johan, en de vechtscheiding waarin hij en Karin momenteel in verwikkeld zijn. "Dit kan gewoon echt niet, wat ze doen. Niemand durft mij te bellen of te zeggen wat er speelt. Het is een schande en het moet nu stoppen. (..) Karin dacht mij een hak te zetten, maar helaas voor haar is het andersom: Johan en zij moeten nog met elkaar over straat en zullen nog genoeg commentaar krijgen."

Breuk

Eind september maakten Hans en Karin bekend dat hun huwelijk op de klippen was gelopen. Karin liet al eerder in RTL Boulevard weten dat haar inmiddels ex een nieuwe vlam heeft, maar een emotionele Hans ontkende dat nog stellig:

'Scheetje' Hans emotioneel over breuk
2:11
'Scheetje' Hans emotioneel over breuk

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.