Terug

Volg Shownieuws

Scheetjes Hans en Karin verwikkeld in heftige online ruzie

Nieuws

1 juni 2022, 16:30

Hans en Karin van de Scheetjes hebben het online flink met elkaar aan de stok. Ze zijn verwikkeld in een vechtscheiding en knokken die onder andere op Facebook uit...

Op een bericht van Karin reageert Hans kort, maar krachtig. "Regel jouw scheiding!" zegt hij ogenschijnlijk woest.

Karin reageert: "Doe er dan wat aan en werk een keer mee. God regelt dit niet voor je hoor. Ik ben al vanaf oktober aan het regelen." Hans daar weer op: "We vragen ons af hoe lang duurt het nog? 1 ding blijft zoals het is en u weet: alles is verdeeld en blijft ook zoals het is. Wil alleen die scheiding afronden, maar hoor al 2 maanden niets meer."

Als hij even niets hoort, gaat hij een stuk bozer verder: "Ben al 4000 euro kwijt. (...) Bedelen om alimentatie en die tijd heeft gekost om niks. Regel jouw scheiding, want meer kan ik niet doen!" Karin beweert dat zij het dubbele kwijt is. "Mij al 9500 euro, zeikerd. Geld zat jij. Doe niet zo zielig zeg, mongool."

Scheiding

Hans en Karin, die ooit bekend werden door het programma Ik Vertrek, maakte vorig jaar hun scheiding bekend. Vechtscheiding zelfs. De twee blijven namelijk maar moddergooien naar elkaar. Alles over dit drama zie je in de video bovenaan deze pagina.

Inmiddels hebben beiden wel weer opnieuw de liefde gevonden bij iemand anders. Karin bij een oude bekende, namelijk de broer van ex-Hans. Hoe dat zit, zie je je hieronder.

Scheetje Karin weer verliefd!
1:50
Scheetje Karin weer verliefd!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.