Terug

Volg Shownieuws

Weer DRAMA bij 'Scheetjes'-Hans en Karin

Nieuws

31 dec 2021, 09:56

De storm is nog niet gaan liggen bij 'De Scheetjes'. Hans en Karin, bekend van tv-programma Ik Vertrek, zijn na hun breuk verwikkeld in een strijd om alimentatie...

Op social media haalt Hans snoeihard uit naar zijn ex Karin, die geld van hem eist. Volgens Hans is het bedrag dat Karin van hem eist niet haalbaar, en hij maakt zijn frustratie flink kenbaar op social media.

Eerder bleek dat Karin na de breuk met Hans een relatie heeft met zijn broer, Johan. En ook daarover sneert Hans flink naar zijn ex. Je ziet het in de video bovenaan deze pagina.

'Het is een schande'

Hans deed eerder een boekje open tegenover Privé over de relatie van Karin met zijn broer. "Dit kan gewoon echt niet, wat ze doen. Niemand durft mij te bellen of te zeggen wat er speelt. Het is een schande en het moet nu stoppen. (..) Karin dacht mij een hak te zetten, maar helaas voor haar is het andersom: Johan en zij moeten nog met elkaar over straat en zullen nog genoeg commentaar krijgen."

Alles over het drama tussen Hans, Karin én Johan is te zien in de video hieronder.

Scheetje Karin weer verliefd!
1:50
Scheetje Karin weer verliefd!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.