Terug

Volg Shownieuws

Scheidende 'Scheetjes' blijven moddergooien

Nieuws

28 sep 2021, 13:12

'Scheetjes' Hans en Karin lijken allesbehalve als goede vrienden uit elkaar te gaan. Volgens Karin zou haar ex inmiddels ook alweer een nieuwe liefde hebben, maar volgens Hans is dit complete onzin.

Karin vertelde maandag in RTL Boulevard dat er te veel is gebeurd om hun huwelijk te redden. "Eigenlijk heeft hij mij gewoon weggestuurd. Het ging nergens om. Hij kwam te laat thuis, ik gaf hem een grote bek en we hebben drie dagen niet met elkaar gesproken." Maar volgens Hans heeft zij hem juist laten zitten door alleen op vakantie te gaan, terwijl hij in het ziekenhuis lag: "In maart hebben we die vakantie al geboekt en ze was niet van plan om die vakantie uit te stellen. Toen heeft ze me hier gewoon in de steek gelaten. Daar was ik niet zo blij mee", zegt hij tegen radiozender Paradise FM.

Ook vertelde Karin dat Hans nu alweer gelukkig zou zijn in de liefde. Maar volgens hem is deze dame slechts een goede vriendin die hem helpt met het runnen van de midgetgolfbaan en bovendien is zij al getrouwd. "Echt waar niet. Ik hou van Karin", reageert Hans emotioneel. "Ik vraag elke dag: 'Kom naar huis', maar ze komt niet." Zijn hele reactie is in de video bovenaan te zien.

Een paar weken geleden kon Shownieuws al melden dat het koppel niet meer bij elkaar is. Destijds ontkrachtte Hans die geruchten...

Scheetjes uit elkaar
1:47
Scheetjes uit elkaar

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.