Terug

Volg Shownieuws

'Sergio Herman woont samen met nieuwe vriendin'

'Sergio Herman woont samen met nieuwe vriendin'

Nieuws

17 mei 2021, 12:00

Sergio Herman (51) laat er geen gras over groeien. Nog geen vier maanden na de breuk met Ellemieke Vermolen lijkt de chef-kok alweer helemaal happy te zijn met een nieuwe liefde. Ze zouden zelfs al een serieuze stap in hun relatie hebben gezet...

Sergio is gevallen voor de 21 jaar jongere Belgische Chanel Joppart, zo melden de Vlaamse media. Ook laten zij weten dat Sergio en zijn nieuwe vlam al samenwonen, maar zijn manager ontkent dit. Aan Shownieuws laat die weten dat hij 'hoogst verbaasd' is dat er door Belgische media wordt geschreven dat de chef-kok al samenwoont met zijn nieuwe vlam. Wel wordt de relatie bevestigd.

Ibiza

Vorige week werden de eerste foto's van Sergio en Chanel getoond in Shownieuws. Op de kiekjes was te zien hoe de twee tortelduifjes genieten van het zonnige Ibiza. De beelden zie je in de video bovenaan dit artikel. Begin vorige maand werd Sergio ook met Chanel gezien in zijn auto. Het bleek een verboden rit, want niet alleen negeerde hij de Belgische avondklok, ook was hij onder invloed van drank.

Breuk

Sergio en Ellemieke traden in 2008 met elkaar in het huwelijksbootje en hebben twee zonen samen: Noah en Zenna; hun derde kindje overleed vlak voor de geboorte. Over de precieze reden van de breuk is nog altijd niets bekend.

Huwelijk Ellemieke Vermolen en Sergio voorbij
1:03
Huwelijk Ellemieke Vermolen en Sergio voorbij

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.