Terug

Volg Shownieuws

Simon Keizer staat versteld: 'Dit is toch niet normaal'

Nieuws

27 aug 2022, 09:16

Nick & Simon hebben vanwege de grote interesse in de afscheidstournee nog een concert aan hun Nu Of Ooit-tournee toegevoegd. De mannen, die hebben aangekondigd te stoppen als muzikaal duo, geven het extra concert op donderdag 6 april in Rotterdam Ahoy.

De zangers maakten vrijdag bekend dat ze na zeventien jaar uit elkaar gaan als muzikaal duo. Na de bekendmaking waren de laatste concerten van Nick & Simon binnen een paar uur uitverkocht. Na de run op de kaartjes werd een extra concert toegevoegd, dat inmiddels ook bijna is uitverkocht.

De Volendammers staan in april vijf keer in Ahoy. De laatste, inmiddels uitverkochte, show van het duo staat op maandag 10 april. Voor de reeks concerten in Rotterdam geven Nick & Simon nog drie concerten in Zwolle, Alkmaar en Hengelo.

Op het moment dat twee shows uitverkocht zijn, staat Simon al verteld. "Dit is toch niet normaal", laat hij via Instagram Stories weten.

'Koele bedoeling tussen Nick & Simon'
3:24
'Koele bedoeling tussen Nick & Simon'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.