Terug

Volg Shownieuws

Sister Wives-Kody twijfelt aan polygamie: 'Grote bende'

Sister Wives-Kody twijfelt aan polygamie: 'Grote bende'

Nieuws

19 feb 2022, 17:56

Kody Brown, bekend van TLC-programma Sister Wives, heeft in de laatste aflevering van het programma bekend dat hij regelmatig twijfelt over polygamie...

Onlangs verbrak Kody de relatie met één van zijn 'sister wives', Christine. Volgens Kody had Christine twee gezichten: op televisie promootte zij polygamie, terwijl ze er eigenlijk niet meer achter zou staan. "Dit maakt me zo ontzettend woest", aldus Kody die terugblikt op de breuk.

Ook Kody geeft toe twijfels te hebben aan zijn situatie. "Dan keek ik naar de hemel en dacht ik: jeetje, God. Je hebt me geïnspireerd om dit te gaan doen, waarom is het dan nu zo’n grote bende? (..) Het is gewoon echt een grote uitdaging."

Kody geeft toe dat hij 'altijd al' twijfelde aan polygamie. Ook zijn vrouw Janelle heeft er veel over nagedacht, maar concludeerde dat gedeelde liefde wel bij haar past.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.