Terug

Volg Shownieuws

Slecht nieuws voor Hans Kazàn: 'Ik heb hulp nodig'

Nieuws

18 okt 2022, 10:59

Hans Kazàn is in een vervelende situatie terechtgekomen, hij is slachtoffer geworden van cybercriminaliteit. Hierdoor is hij 'dierbare herinneringen' kwijtgeraakt. Meer hierover bekijk je in de video hierboven

De dierbare herinneringen staan op het instagram- en facebook account van Hans' dochter Lara, maar haar accounts zijn gehackt. Foto's zijn verdwenen, maar ook de contacten die Lara heeft verzameld van over de hele wereld door de jaren heen, zijn weg.

Hulp nodig van fans

Hans wil dat de contactgegevens en herinneringen worden teruggehaald. Hij vraagt zijn fans om de gouden tip om de hack ongedaan te maken. De illusionist zoekt in dit geval "iemand die beter kan toveren" dan hijzelf. 

Blamage zoon Steven

Ook zoon Steven lukt het de laatste tijd niet om goed te 'toveren'. Zangeres Emma Heesters bezorgde Steven een pijnlijke nederlaag doordat een truc niet goed leek te gaan. De video daarvan bekijk je hieronder

Emma Heesters zet Steven Kazàn voor schut
0:26
Emma Heesters zet Steven Kazàn voor schut



Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.