Terug

Volg Shownieuws

Steven Kazàn baalt enorm

Nieuws

28 apr 2022, 11:27

De donderdag is niet zo goed begonnen voor Steven Kazàn. De achterruit van zijn auto is ingeslagen, zo laat de zoon van Hans Kazàn weten.

Op Instagram schrijft hij: "Waarom doen dronken mensen dit 😭 Wil naar opnames rijden en dan is de achterruit ingeslagen. Altijd blijven lachen, er zijn ergere dingen, maar blijf van andermans spullen af, ook als je dronken bent."

Shownieuws sprak afgelopen maandag nog met Steven over zijn vader die gelukkig weer is ontslagen uit het ziekenhuis. De 69-jarige illusionist werd twee weken geleden opnieuw in korte tijd opgenomen vanwege extreme misselijkheid en braken. De goochelaar, die in Spanje woont, lag vorige maand ook al met dezelfde klachten in het ziekenhuis. Toen werd overtollig maagzuur als oorzaak aangewezen. Met de medicatie die dat veroorzaakte is Kazàn toen gestopt.

Steven vertelt hier meer over in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.