Terug

Volg Shownieuws

'Slecht nieuws voor verdwenen Lucille Werner'

'Slecht nieuws voor verdwenen Lucille Werner'

Nieuws

4 mrt 2024, 15:22

In 2020 besloot Lucille Werner nog de politiek in te gaan (zie video), maar die carrière kwam eigenlijk nooit écht van de grond. Ook haar carrière als presentator is de laatste jaren weinig succesvol en dus dreigt ze definitief in de vergetelheid te gaan geraken, zo voorspelt kijkcijferexpert Tina Nijkamp.

Op de vraag of we Lucille, die op de buis vooral furore maakte als presentatrice van Lingo, nog terug gaan zien op het scherm, reageert Tina in haar eigen TV Update resoluut: "Komt ze nu weer terug op tv? Nou, ik denk het dus niet. Die zit thuis met een ton wachtgeld."

'Thuis met een ton wachtgeld'

"Lucille is uit de Tweede Kamer gegaan. Zij heeft recht op wachtgeld, meer dan twee jaar zelfs en dat wachtgeld krijg je niet meer als je een andere baan aanneemt. Gezien het feit dat dat wachtgeld best wel heel veel geld is, hè… Lucille verdiende als Tweede Kamerlid 124 duizend euro inclusief vakantiegeld en alles en daar hou je dan 80 procent van over. Dat betekent dat Lucille Werner ook nu nog recht heeft op een ton per jaar en ja, als presentatrice van Lingo verdien je dat denk ik niet."

Het lijkt er dan ook op dat de blondine überhaupt niet meer terug de televisiewereld in wíl. "Lucille heeft niet echt een veelbelovende carrière als presentatrice achter de rug. Ze is natuurlijk eigenlijk vooral bekend van Lingo en dan nog van een paar specials over de Miss Handicap-verkiezing. Voor de rest heeft ze nog iets gedaan op SBS 6 wat geflopt is, maar dat was het dus", stelt Tina.

'Geen veelbelovende carrière meer'

"Ze heeft niet een heel veelbelovende carrière achter de rug en ze zal dat ook niet gaan krijgen, vermoed ik." Ook een terugkeer in Lingo is volgens Tina niet weggelegd voor Lucille. "Ik denk dat Lingo sowieso niet op de buis komt en als dat op de buis komt, dan zullen ze dat doen met Jan Versteegh die dat de afgelopen jaren al deed. Ik denk dat Lucille Werner voorlopig gewoon thuis blijft met die ton en dat we daarna iets in een goede-doelenomgeving ofzo van haar horen."

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.