Terug

Volg Shownieuws

'Spice Girls plannen wereldtournee'

Nieuws

13 mrt 2022, 18:04

De Spice Girls zijn weer in gesprek over een nieuwe reeks optredens. Tabloid The Sun meldt op basis van een ingewijde dat de groep voor volgend jaar een wereldtournee plant, met als grote afsluiter een optreden op het Glastonbury Festival.

Dat laatste zou betekenen dat ook Victoria Beckham, die al jaren niet met de groep heeft opgetreden, weer van de partij is. Volgens Mel C heeft Beckham in het verleden meerdere keren aangegeven dat 'Posh Spice' heel graag op Glastonbury zou willen staan.

The Sun meldde eerder dat de meidengroep was gevraagd om op te treden tijdens het concert ter ere van het 70-jarige regeringsjubileum van koningin Elizabeth. Maar volgens de ingewijde hebben de Spice Girls besloten dat niet te doen. Er zou te weinig tijd zijn voor een goede voorbereiding voor het optreden in juni. Volgens de bron waren met name Mel B en Emma teleurgesteld in dat besluit.

De laatste keer dat de groep als volledig vijftal in actie kwam, was in 2012 tijdens de slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen. Sindsdien waren er enkele reünieoptredens, maar telkens zonder Beckham.

Volgende maand stapt Brooklyn, de zoon van Victoria Beckham, vermoedelijk in het huwelijksbootje en voor het huwelijksfeest zouden ook alle Spice Girls uitgenodigd zijn (zie video bovenaan de pagina).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.