Terug

Volg Shownieuws

Maarten van Rossem verspreekt zich over Slimste Mens-winnaar

Nieuws

28 juni 2022, 08:51

Maarten van Rossem heeft het geslacht verklapt van de winnaar van De Slimste Mens. Bij Özcan Akyol in de podcast heeft de juryvoorzitter verteld dat het om een man gaat...

"Ik had mijn geld niet op hem gezet", zegt Maarten, als Özcan vraagt of het een verrassende winnaar is dit seizoen. "Ik vond het een onverwachte winnaar."

Wanneer Özcan vraagt of Maarten dus het geslacht heeft verklapt, zegt hij betrapt: "Ja dat begrijp ik. Maar ik ga er vanuit dat je niet meteen gaat bellen met de autoriteiten."

Vorig seizoen

Vorig seizoen ging acteur Jacob Derwig er met de winst vandoor. Hoewel hij De Slimste Mens heeft gewonnen, vindt de acteur dat Jan Rot eigenlijk de winnaar is van het negentiende seizoen. Philip Freriks, presentator van het programma, geeft in de video bovenaan de pagina aan dat het meedoen aan De Slimste Mens de laatste wens was van Jan.

Online serie

Eerder werd al bekend dat er, naast het originele programma, ook een online serie komt. In De slimste mens: All Stars nemen zestien oud-finalisten, onder wie Klaas Dijkhoff, Francis van Broekhuizen, Owen Schumacher en Stefano Keizers, het tegen elkaar op.

Oud kandidaten

Monica Geuze heeft in het verleden ook meegedaan aan De Slimste Mens. De YouTuber kreeg met haar deelname bakken kritiek over zich heen.

Rob Kemps won eerder De Slimste mens. Zie het in onderstaande video.

Rob Kemps is winnaar van De Slimste Mens
0:35
Rob Kemps is winnaar van De Slimste Mens

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.