Terug

Volg Shownieuws

Staat deze BN'er in de finale van Het Perfecte Plaatje?

Nieuws

17 nov 2021, 21:37

Het Perfecte Plaatje is nog maar een paar afleveringen bezig, maar er lijkt nu al een duidelijke finalist te zijn. Tenminste... Als we de kijkers mogen geloven.

In de uitzending van woensdag krijgen de kandidaten een zeer persoonlijke opdracht. De fotografen in spe leggen hun eigen familieleden vast tijdens een jaren '50 shoot. Ook moeten ze kiekjes schieten in de Efteling.

Op Twitter wordt vol enthousiasme geschreven over Juvat Westendorp. "Die van Juvat is echt goed", laat een kijker weten en iemand anders Tweet: "Ik zie hem echt in de finale belanden."

Sinds kort is Juvat Westendorp weer gelukkig in de liefde. Vorige maand schreeuwde hij op Instagram van de daken hoe erg hij wel niet verliefd is op zijn prachtige Ruby. Alleen laten de vlinders in Juvats buik hem wel hele gekke dingen doen... Het gesprek met de tortelduifjes zie je in de video bovenaan deze pagina.

(bron foto: RTL / William Rutten)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.