Terug

Volg Shownieuws

Steven en Ayla reageren op gelekte zoenvideo

Nieuws

7 aug 2022, 23:11

Steven Brunswijk en Ayla hebben samen op camera gereageerd op de gelekte zoenvideo's van de cabaretier. Ze spreken van een hete avond...

Op zondag 'lekten' op het juicekanaal van Life of Yvonne filmpjes van Steven, die intiem was met een andere dame dan zijn vrouw Ayla. Volgens Steven was dit met goedkeuring van zijn vrouw. Sterker nog... "Dat is haar schuld! Zij heeft mij gestuurd", zegt hij tegen Shownieuws.

"Ik zat gewoon aan een Spa Rood ik was aan het chillen en toen zij zei tegen mij: schat, zie die chick daar. En toen..." aldus Steven. Hij stelt dat Ayla ook los is gegaan. "Het is dat ze haar niet gefilmd hebben. Zij was nog erger! Zij was nog erger dan ik..."

Steven legt uit hoe het zit in zijn huwelijk. "De Pride is toch vrij zijn?! Wij hebben geen open relatie, maar we zijn gewoon... Gezellig, eigenlijk." Ayla vult hem aan: "We zijn gewoon altijd open tegen elkaar en hoezo moet je elkaar in hokjes plaatsen?" Steven: "Liefde is elkaar echt alles gunnen."

"Hoe vannacht geëindigd is? Het was verrekte heet in Amsterdam, ken ik oe vertellen", zegt Steven op z'n Brabants over het verdere verloop van de avond.

Huwelijk

Steven en Ayla stapten drie weken geleden in het huwelijksbootje. Het stelde vierde de bruiloft in het Brabantse Tilburg.

Brunswijk en Ayla hebben samen twee kinderen, een dochter en een zoon. Uit een eerder huwelijk heeft hij nog een dochter.

Alles over de bruiloft van Steven zie je in de video hieronder.

Steven Brunswijk en Ayla getrouwd
2:03
Steven Brunswijk en Ayla getrouwd

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.