Terug

Volg Shownieuws

Hans Kazàn ligt opnieuw in het ziekenhuis

Nieuws

20 apr 2022, 10:46

Vervelend nieuws voor Hans Kazàn. De illusionist en goochelaar ligt sinds maandag weer in het ziekenhuis in Spanje, zo laat zijn vrouw Wendy woensdag aan Shownieuws weten.

Hans zou deze week naar Nederland komen voor verschillende optredens, maar afgelopen paasweekend is het weer goed misgegaan met hem. "We zijn maandag naar het ziekenhuis gegaan, waarna hij werd opgenomen", aldus Wendy.

“Hans kan niet eten. Hij ligt nu aan het infuus en krijgt medicatie tegen het overgeven", vervolgt ze. "Er moet opnieuw onderzocht worden wat er aan de hand is. Hij is al veel afgevallen. De artsen dachten dat ze gevonden hadden wat er aan de hand was, maar dat blijkt toch niet het juiste te zijn geweest. Ondanks dat er al heel veel is uitgesloten, moeten er nu opnieuw onderzoeken worden gedaan. Ook kijkt de Nederlandse internist uit het Radboud-ziekenhuis weer met de Spaanse dokters mee." Wendy houdt moed, zo laat ze weten.

Story meldt deze week dat Hans al eerder een terugval kreeg. "Het is vlak na mijn verjaardag weer verkeerd gegaan', aldus de illusionist en goochelaar daarover in het weekblad. "Ik was weer de hele dag misselijk en ging weer braken. Zelfs de geur van eten kon ik niet verdragen. (...) Het was niet te houden." 

Hans Kazàn blij dat hij weer de oude is
2:25
Hans Kazàn blij dat hij weer de oude is

Shownieuws sprak vorige maand nog met Hans over zijn eerste ziekenhuisopname en dat gesprek met hem is in de video hierboven te zien.

Hans Kazàn is weer thuis
1:34
Hans Kazàn is weer thuis

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.