Terug

Volg Shownieuws

Suzan en Freek reageren voor het eerst op heftige geruchten

Nieuws

9 jan 2023, 18:45

Suzan en Freek zijn al een tijdje onderwerp van gesprek bij enkele juicekanalen. Het zangduo en liefdeskoppel zou mogelijk een open relatie hebben en er werd zelfs gefluisterd dat Freek het meer dan gezellig zou hebben gehad met een andere zangeres. Ze reageren nu op die vele geruchten...

In het AD wordt hen gevraagd hoe zij omgaan met de berichten van juicechannels over hun privéleven. "Dan gaat het in ons geval over onze relatie. Dan denk ik: we weten toch zelf heel goed hoe het zit? Waarom zouden we ons er iets van aantrekken? We volgen dat soort kanalen niet, het boeit ons niet."

Hoewel de geruchten veel stof doen opwaaien, ligt Suzan er geen moment wakker van. "Wij zijn daar echt makkelijk in. Ook omdat ik geen enkele onzekerheid voel als het op ons samen aankomt. Ik kan over heel veel dingen onzeker zijn, bijvoorbeeld werk of mijn uiterlijk, maar nooit over Freek en mij."

Haar relatie met Freek is ijzersterk. "Ik ben nu dertig, ben al de helft van mijn leven met Freek. Ik kan heel goed praten met mijn moeder of mijn beste vriendin, maar niemand staat zo dichtbij me als Freek. En waar het de eerste jaren vooral heel leuk was, hebben we elkaar nu echt nodig."

Tussen jou en mij

De twee zijn binnenkort te zien in de documentaire 'Tussen jou en mij', die vanaf 13 januari te zien is op Netflix. Als radio-dj Bas van Radio 538 vraagt wat de kijker gaat zien in de docu, doet Freek een nogal opvallende uitspraak.

Er is ontzettend veel gebeurd in het afgelopen jaar voor het stel, niet alleen qua carrière maar ook op gebied van liefde. Zo is Suzan enkele maanden geleden ten huwelijk gevraagd door haar grote liefde Freek. "Het was een jaar van hoogtepunten, daarom hebben we dit vast laten leggen", laat Suzan weten.

Vervolgens vraagt Bas zich af in hoeverre we een kijkje krijgen in het leven van de twee. "Je ziet ons gewoon een beetje boodschapjes doen", grapt Suzan, waarna Freek antwoord: "Je ziet de start van onze Only Fans-carrière". Hoe dit precies zit zie je in de video bovenaan de pagina.

Naast hoogtepunten, zullen ook wat heftige momenten te zien zijn in de documentaire. "Je ziet bijvoorbeeld hoe wij kapotgaan van spanning in de kleedkamer, maar ook de persoonlijke momentjes dat je echt met z'n tweeën bent. Dat je terugrijdt naar huis of dat je in de woonkamer zit in je huispak."

Bekijk onderstaande video voor meer over de trouwerij van Suzan en Freek.

Suzan & Freek gaan trouwen
1:39
Suzan & Freek gaan trouwen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.