Terug

Volg Shownieuws

Sylvia Geersen gooit het roer om

Nieuws

3 sep 2024, 09:57

Sylvia Geersen en Bizzey zijn dit jaar de nieuwe ambassadeurs van Stoptober, de jaarlijkse actie waarbij duizenden Nederlanders vanaf 1 oktober minimaal 28 dagen stoppen met roken (zie video).

Voor model Sylvia is Stoptober een stok achter de deur. "Als er druk op staat, presteer ik het best. Nu moét ik stoppen met roken, want ik word ambassadrice van Stoptober. Ik heb zin om het roer om te gooien, om weer lekker naar de sportschool te gaan en om fris te worden!"

Hiphopartiest Bizzey haalt zijn motivatie uit zijn kinderen. "Ik wil oud worden en mijn kleinkinderen meemaken. Daarnaast vind ik het vervelend dat ik erdoor stink, mijn tanden worden geel, en ik ben een slecht voorbeeld voor mijn kinderen", laat Bizzey weten.

Ook 'augurkenkoning' Oos Kesbeke, bekend van het tv-programma De Augurkenkoning, is een van de deelnemende bekende Nederlanders. Daarnaast gaan influencers Koen Pieter van Dijk en Lizzy van der Ligt de uitdaging aan als ambassadeur van Stoptober.

Stoptober is een initiatief van verschillende organisaties. Dit jaar is de elfde editie. Volgens de initiatiefnemers hebben in de afgelopen tien jaar meer dan 550.000 mensen meegedaan aan de stopactie. Maxime Meiland was vorig jaar één van de ambassadeurs (zie onderstaande video).

Maxime Meiland over stoppen met roken: 'mama vindt het belachelijk'
5:47
Maxime Meiland over stoppen met roken: 'mama vindt het belachelijk'

Breuk

Voor Sylvia is dit niet de enige verandering dit jaar. Eerder dit jaar strandde haar relatie met Joris. Na de breuk gaf ze aan dat ze nog steeds van elkaar hielden, maar 'dat het af en toe gewoon zo loopt'. Volgens Sylvia stond de relatie ook erg onder druk van de buitenwereld. Verder vertelde ze open erover voor de camera's van Shownieuws (zie video hieronder).

Sylvia Geersen over breuk met Joris
0:43
Sylvia Geersen over breuk met Joris

Beeld: Edwin Smulders

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.