Terug

Volg Shownieuws

Tanja Jess moest in 2022 meer delen dan ze wilde

Nieuws

1 jan 2023, 12:01

Tanja Jess heeft een jaar achter de rug waarin er 'veel' is gebeurd. De actrice schrijft op Instagram dat ze graag had gezien dat sommige dingen niet 'breed uitgemeten' werden in de media en privé waren gebleven.

Als voorbeelden geeft ze de transitie van haar dochter en het verlies van haar vader, zie onderstaande video's. Dat dingen publiekelijk bekend werden, had volgens Jess toch ook een positieve kant. "Toch heb ik doordat 'gedwongen' delen ook gemerkt dat dat veel kan betekenen voor anderen. Dat dit taboes bespreekbaar heeft gemaakt en mensen/communities daaruit steun hebben kunnen putten. Dat is mooi."

Kind Charly en Tanja gaat in transitie
4:35
Kind Charly en Tanja gaat in transitie
Vader Tanja Jess overleden
0:32
Vader Tanja Jess overleden

De actrice is ook dankbaar voor de 'mooie dingen' van 2022, zoals onder meer haar column en podcast voor Margriet en haar werk als diversiteitsambassadeur in haar woonplaats Almere. "En voor 2023 liggen ook alweer mooie plannen, waaronder een theatertour (waar ik verder nog niks over mag zeggen, maar wel heel veel zin in heb) en een hele mooie nieuwe samenwerking (waarover binnenkort meer)."

Ondanks de pijn door het verlies van haar vader, ziet Jess het komende jaar met 'open vizier' tegemoet. "Linksom of rechtsom gaan we er wat moois van maken. Kom maar op!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.