Terug

Volg Shownieuws

Taylor Swift deelt boodschap aan Nederlandse fans

Nieuws

7 juli 2024, 21:14

Taylor Swift kijkt met een goed gevoel terug op de drie concerten die ze deze week gaf in Nederland (zie video). De Amerikaanse zangeres spreekt in een bericht op Instagram van 'drie magische nachten in Amsterdam'.

"Dank aan iedereen die naar de shows kwam, meezongen en de hele nacht met ons dansten!", schrijft Taylor bij een reeks foto's van de shows. De optredens waren onderdeel van haar Eras Tour. Naar de drie concerten kwamen in totaal zo'n 165.000 mensen. De zangeres vervolgt haar tournee in het Zwitserse Zürich. Op 9 en 10 juli staat ze op het podium in het Letzigrund-stadion.

Tekst gaat verder na de Instagram-post.

Vijf woordjes Nederlands

Bij de start van haar optreden opende Taylor met vijf woordjes Nederlands: "Leuk jullie allemaal te zien", zei de Amerikaanse zangeres donderdagavond aan het begin van de show. Ze kreeg een ovationeel onthaal van de tienduizenden aanwezigen.

Nederlandse fans hebben sinds 2015 moeten wachten op een concert van de zangeres. "Het is bijna een decennium geleden", zei Swift - nu in het Engels - op het podium. De zangeres had de Nederlandse Swifties gemist. "Jullie zien er beter uit dan ooit. Jullie zien er geweldig uit."

Tekst gaat verder na de video.

Taylor Swift begint eerste van 3 ArenA-shows
1:44
Taylor Swift begint eerste van 3 ArenA-shows

Travis Kelce

Het gaat nog altijd heel goed tussen Taylor Swift en haar vriend Travis Kelce (zie onderstaande video). De relatie wordt nu "steeds serieuzer", zegt een bron dicht bij het koppel tegen People.

Taylor Swift zou weer een nieuwe partner hebben
1:52
Taylor Swift zou weer een nieuwe partner hebben

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.