Terug

Volg Shownieuws

Taylor Swift schiet Amsterdammers te hulp

Nieuws

5 juli 2024, 16:42

Taylor Swift heeft zich weer van haar gulle kant laten zien. De Amerikaanse zangeres, die momenteel in Nederland is voor een reeks concerten (zie video), heeft een donatie gedaan aan Voedselbank Amsterdam.

De voedselbank deelde het nieuws op sociale media en bedankt Swift voor haar "gulle donatie". Over hoe groot die donatie is, wordt niets gezegd. De 34-jarige Taylor geeft vrijdag en zaterdag nog twee concerten in de Johan Cruijf ArenA in Amsterdam. In onderstaande video is te zien hoe honderden fans klaar stonden voor het Eras Tour-concert.

Al honderden fans bij Arena voor Taylor Swift voor Eras Tour-concert
3:15
Al honderden fans bij Arena voor Taylor Swift voor Eras Tour-concert

Meer donaties

Het is niet de eerste keer dat Taylor voedselbanken te hulp schiet. Dat deed zij vorige maand ook tijdens haar tournee door het Verenigd Koninkrijk. Door een donatie van de wereldster kon de voedselbank in Cardiff zo'n 11.000 extra maaltijden verzorgen. Ook gaf ze gul aan de voedselbank aan Liverpool.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.