Terug

Volg Shownieuws

Temptation-Joop loopt gebroken scheenbeen op door aanval

Nieuws

25 okt 2021, 13:11

Het was zondagavond behoorlijk schrikken voor Temptation Island-verleider Joop. Hij laat op zijn Instagram weten aangevallen te zijn toen hij met verschillende Temptation-collega's op stap was, en brak daarbij zijn scheenbeen...

Joop is erg geschrokken door de gebeurtenis. Hij was met een paar collega's van het programma Temptation Island op stap, en laat weten zondag heel veel aan verleidster Kim te hebben gehad. “Ik wil even een shout out naar deze stoere sterke meid doen'', aldus Joop. ''Zij had de moed om er vannacht tussen te springen waardoor ik safe de auto kon bereiken, om te schuilen en te wachten op mijn Uber naar huis. Kim, je bent echt een held en super moedig.”

Verleidster Chelsea

Verleidster uit het populaire programma Chelsea was ook van de partij, en laat weten dat Joop een man is met het hart op de juiste plek. “Iedereen mag denken en zeggen wat ze willen, je hebt altijd je eigen mening, gelukkig maar ook. Maar geweld gebruiken op iemand is not done. Joop is één van de meest respectvolle mensen die ik ken. Een man met het hart op de juiste plek, die voor iedereen opkomt en geen vlieg kwaad zou doen. De Tempa groep staat achter je, een dikke groepsknuffel van ons allemaal.”

Het seizoen van Temptation Island is inmiddels in volle gang. In de video boven dit artikel zie je verschillende heftige beelden van dit seizoen.

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien op Videoland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.