Terug

Volg Shownieuws

Temptation-koppel Ricky en Jaydi uit elkaar

Nieuws

7 jan 2022, 21:16

Aan de relatie van Ricky en Jaydi, bekend van Temptation Island, is een einde gekomen. Dat laten de twee weten op social media.

"Nooit hadden wij verwacht dat er op dit punt zouden komen", wordt er geschreven op Instagram. Toch besluiten ze dat hun liefdesavontuur tot een einde is gekomen. En dat terwijl Ricky eind vorig jaar nog op één knie voor Jaydi ging.

De voormalige love birds laten veder weten: "We hebben veel gelachen, gehuild mooie herinneringen gemaakt en ontzettend van elkaar genoten. We hebben absolute geen ruzie en houden erg veel van elkaar. Juist daarom zijn we samen tot deze beslissing gekomen."

Jaydi vertrok twee seizoen geleden met Sonny Lorenzo naar Temptation Island. Hun relatie liep daar op de klippen en Jaydi eindigde uiteindelijk met deelnemer Ricky. Sonny vertelde gebroken te zijn na het avontuur. Zijn verhaal zie je in bovenstaande video. (bron foto: Instagram / Jaydi Aimée Dubois)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.