Terug

Volg Shownieuws

Temptation-Ricky op één knie voor zijn Jaydi

Nieuws

13 nov 2021, 13:52

Ze waren hét succes-koppel van het vorige seizoen van Temptation Island: Ricky en Jaydi. Het stel ging na het programma al snel samenwonen en lijkt nu ook de volgende stap te gaan zetten..

Jaydi deelde gisteravond een post op Instagram waarop te zien is dat Ricky op één knie gaat. Ze schrijft erbij: "Lieve mensen, geloof mij nou: ik laat deze heerlijke vent nooit meer gaan".

Verschillende volgers reageren verheugd op het kiekje: "Superleuk dat jullie gaan trouwen" en "gefeliciteerd", staan onder het bericht. Andere volgers zijn weer minder overtuigd van een aanstaand huwelijk: "Heeft hij je ten huwelijk gevraagd?", staat er, en "Het lijkt wel zo".

Relatie

Jaydi zelf reageert ook op de foto: "Zo dan, zijn jullie nog wel samen dan?". De post lijkt dus een gekscherend antwoord te zijn op de vele vragen die de lovebirds krijgen over hun relatie. Een ding is zeker, of er een bruiloft komt of niet, de twee zijn nog steeds erg gelukkig met elkaar.

Jaydi vertrok vorig seizoen met Sonny Lorenzo naar Temptation Island. Hun relatie liep daar op de klippen. Sonny vertelde gebroken te zijn na het avontuur. Zijn verhaal zie je in bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.