Terug

Volg Shownieuws

Temptation-Tim Wauters vader geworden van een zoontje

Nieuws

20 juli 2022, 16:26

Tim Wauters, bekend van het programma Temptation Island, is woensdag samen met zijn vriendin Sofie de trotse ouder geworden van een zoontje genaamd Finn. Tim deelt hierover een mooi bericht op sociale media.

"Kleine handjes, kleine voetjes. Een nieuw begin", aldus Wauters op zijn Instagram. "Welkom Finn in ons gezin." Hij laat vervolgens weten dat het mannetje op 20 juli geboren is, 47 centimeter groot is, en 2,620 kilo weegt.

Onder het bericht stromen de felicitaties inmiddels binnen. Zo schrijft iemand: "Gefeliciteerd wat een leuke naam!" Een andere volger reageert met: "Proficiat mama, papa en grote broer met de geboorte van Finn!" Dit is het tweede kindje voor zijn vriendin Sofie. Uit een eerdere relatie heeft ze een zoon genaamd Mathis.

Temptation Island

Tim deed samen met zijn voormalige vriendin Deborah in 2018 mee aan Temptation Island. Het stel was één van de meest spraakmakende koppels uit het seizoen, hun relatie liep in het programma op de klippen.

Het huidige seizoen van Temptation Island: Love or Leave is inmiddels afgelopen. Dit jaar zat er een flink montagefout in. Alles hierover zie je in de video boven dit artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.