Terug

Volg Shownieuws

The Streamers kondigen tweede show in Amsterdam aan

Nieuws

12 mrt 2022, 10:52

The Streamers geven in september niet één maar twee concerten in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Vanwege de grote vraag naar kaarten is zaterdag kort na de start van de ticketverkoop direct een tweede optreden aangekondigd, heeft de organisatie bekendgemaakt.

De 30.000 kaarten van de eerste show waren binnen twintig minuten uitverkocht. De verkoop van het tweede concert, op 16 september, is direct begonnen. En inmiddels ook uitverkocht.

Succes

De superformatie maakte eerder deze week bekend dat ze na vier virtuele optredens in coronatijd eindelijk voor een echte mensenmassa gaan spelen. Onder anderen Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Maan, Suzan & Freek, Rolf Sanchez, Thomas Acda en Emma Heesters staan op het podium.

De livestreamshows van The Streamers waren tijdens de coronacrisis een groot succes. De optredens trokken volgens de organisatie in totaal zo'n 7,5 miljoen kijkers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.