Terug

Volg Shownieuws

The Voice of Holland terug op tv?

Nieuws

28 sep 2023, 08:21

Peter van der Vorst ziet The Voice of Holland niet op korte termijn terugkeren op televisie. Dat zegt de programmadirecteur van RTL tegen het ANP en Shownieuws (zie video).

De talentenjacht werd begin vorig jaar van de buis gehaald vanwege verhalen over grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van het programma. Die kwamen aan het licht in de onlineserie BOOS van BNNVARA.

Destijds werd al gemeld dat het nog niet duidelijk was wat er met het programma zou gebeuren. Ruim anderhalf jaar later zegt Peter dat hij denkt dat de talentenjacht wel kan terugkeren, maar niet op korte termijn. "Wat er gebeurd is staat los van het format, dat nog altijd ijzersterk is. Dat hebben we ook altijd gezegd. Het ligt niet aan het programma, maar aan wat er daar omheen gebeurd is."

In maart werd bekend dat het Openbaar Ministerie voormalig coach Ali B en voormalig bandleider Jeroen Rietbergen vervolgt voor meerdere zedenzaken rond The Voice of Holland. Het onderzoek naar oud-coach Marco Borsato werd geseponeerd. Woensdag werd bekend dat de zanger wel wordt vervolgd voor ontucht met een minderjarige, maar deze zaak staat los van het programma, zie onderstaande video:

Shownieuws-tafel over vervolging Borsato
15:51
Shownieuws-tafel over vervolging Borsato

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.