Terug

Volg Shownieuws

Theatertour Ronnie Flex gecanceld om deze reden

Nieuws

18 dec 2022, 15:50

Slecht nieuws voor de fans van Ronnie Flex die een kaartje hebben bemachtigd voor zijn theatertour. De gehele tour wordt namelijk gecanceld. Dit laat het management van de rapper weten aan RTL Boulevard.

"Om te zorgen dat we niet dadelijk een Ronell hebben met een burn-out, hebben wij als management besloten om die theatertour te cancelen" aldus het management van de 30-jarige zanger. De theatertour is tijdens corona in het leven geroepen, en kan na drie keer uitstel helaas nog steeds niet doorgaan.

Nieuwe Muziek

"Op dit moment zitten we in een situatie - omdat vorig jaar ineens weer alles openging... en in die paar jaar zijn er ook verschillende ontwikkelingen geweest in Ronell zijn carrière, zoals The Streamers De Vrienden van Amstel", legt zijn management uit. Daarnaast is Ronnie ook bezig met nieuwe muziek. Dat de theatertour in de toekomst wordt hervat sluit het management niet uit. Eerder werd het dochtertje van de rapper maar liefst 1 jaar. Bekijk gauw de beelden hierboven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.