Terug

Volg Shownieuws

Thomas Berge is weer verliefd

Thomas Berge is weer verliefd

Nieuws

25 apr 2021, 11:12

Thomas Berge heeft weer vlinders in zijn buik! De zanger is sinds enkele weken aan het daten, bevestigt zijn manager zondag aan Shownieuws.

Zijn nieuwe vlam is Elianne Zweipfenning, bekend van het platform RUMAG en ze is ook te zien in de laatste videoclip van Thomas Berge, Nooit Had Ik Door (zie video hierboven). De twee hebben het erg leuk samen en zijn sinds 2 weken aan het daten. Het is nog erg pril, het stel heeft elkaars ouders nog niet ontmoet. Ook is Elianne nog niet voorgesteld aan Thomas' zoontje Jack, benadrukt zijn management.

"Thomas heeft Elianne leren kennen bij de opnames van videoclip Nooit Had Ik Door. Sindsdien hebben ze het leuk met elkaar en zijn ze aan het onderzoeken of er meer in zit", aldus zijn manager aan Shownieuws.

Thomas was afgelopen zomer nog aan het daten met Adinda Kennedy, model en PowNed-presentatrice. In oktober werd bekend dat zij elkaar niet meer zagen. De zanger had eerder een relatie met Cassidy Roeks en met Myrthe Mylius, de moeder van zijn 7-jarige zoon Jack.

(foto: Instagram Thomas Berge)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.