Terug

Volg Shownieuws

Tijd voor beschuit met muisjes in huize Doornbos

Nieuws

19 sep 2023, 16:20

Heerlijk nieuws in huize Doornbos! Er is namelijk een bijzonder wezentje geboren dinsdag. Op Instagram vertelt Chantal hier uitgebreid over... (zie video).

"Chantal had nog nesteldrang", schreef Robert maandag al op Instagram. "Ze helpt de boer met met het uitbroeden van kuikentjes." Ondanks dat Chantal zonder overleg de eieren in huis heeft gehaald, kan haar man er enorm om lachen.

Dinsdag is het dan zover. "De geboorte", schrijft Chantal op Instagram, bij een video waarin te zien is dat de kuikentjes uit de eitjes kruipen.

Het eerste kuikentje heeft de naam Bliksem gekregen en is om kwart over tien in de ochtend geboren.

Huwelijk

Robert en Chantal, die elkaar in april in Nederland al het jawoord hebben gegeven, zijn eind juni ook in Italië getrouwd. Bekijk onderstaande video voor de romantische beelden.

Robert Doornbos en Chantal Bles geven jawoord in Italië
0:27
Robert Doornbos en Chantal Bles geven jawoord in Italië

Chantal werd 10 jaar geleden al ten huwelijk gevraagd door de voormalig Formule 1-coureur, maar door omstandigheden kwam een bruiloft er nog niet van. De trouwerij kon onder meer niet doorgaan, omdat hun dochtertje Jada kanker kreeg. Na haar behandeling ging Doornbos in 2021 opnieuw op één knie voor zijn vriendin.

Het eerste gedeelte van de bruiloft vond plaats in Amsterdam, het tweede deel is dus in Italië geweest.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.