Terug

Volg Shownieuws

Tjitske Reidinga openhartig over borstvergroting

Nieuws

17 mrt 2023, 21:42

Tjitske Reidinga onthult in een video op Instagram dat het haar enig lijkt om te 'vloggen over beauty'. Maar voordat de actrice dit daadwerkelijk gaat doen, wil ze eerst wat meer duidelijkheid geven over haar uiterlijk...

"Het is eigenlijk niets voor mij om zo in beeld te verschijnen", vertelt Tjitske in haar video op Instagram. De actrice besluit namelijk uit een impuls om de camera erbij te pakken terwijl ze aan het tuinieren is. "Ik ben van plan weer vloggen", laat Tjitske aan haar volgers weten. En omdat de 51-jarige blondine sinds enige tijd helemaal weg is van beauty, lijkt het haar ook fantastisch om te 'vloggen over beauty'.

Volgers van Tjitske kunnen niet wachten. Zo reageert iemand: "Vloggen yes! Vloggen over beauty ook! Ik word zo blij van jou altijd. Ook als je dingen des levens deelt. Leuk en niet leuk, het hoort bij 't leven." en zo laat iemand anders weten: "Leuk vlogjes! Ik word er heel vrolijk van."

Cosmetische ingrepen

Voordat Tjitske daadwerkelijk gaat beginnen met 'vloggen over beauty', wil ze wel een aantal dingen laten weten. Zo legt ze uit dat haar uiterlijk niet helemaal puur natuur is. "Ik heb denk ik zes jaar geleden mijn ogen laten liften en ik heb na het geven van borstvoeding een borstvergroting gehad." Bekijk de video bovenaan de pagina voor het hele eerlijke en hilarische verhaal van Tjitske.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.