Terug

Volg Shownieuws

Toch breuk na zware reis Caroline Tensen

Nieuws

2 aug 2024, 20:19

Onder meer André Dongelmans en Caroline Tensen zaten samen op een zeilboot voor het programma Over de oceaan (zie video). André laat deze week aan weekblad Party weten dat hij een goede band met Caroline had opgebouwd, maar dat ze geen contact meer hebben...

"We zagen elkaar op Schiphol. Je gaat dan al een beetje praten met elkaar, waardoor je er heel snel achter komt dat het natuurlijk ook gewoon normale mensen zijn", aldus André over de eerste ontmoeting met alle deelnemende BN'ers. "Ik was op de boot maatjes met Caroline Tensen en vanaf dat ik tv kijk, is zij al op televisie, dus het is dan heel leuk om daar maatjes mee te zijn."

Hij vervolgt met: "Het is gewoon heel gaaf om mensen waar je al lang naar hebt gekeken in het echt mee te maken en te zien hoe leuk ze zijn." André en Caroline hebben alleen geen contact meer met elkaar. "Ik ben natuurlijk acteur, waardoor ik gewend ben om eventjes met z'n allen ergens in te duiken en dan weer door te gaan."

Over de oceaan

In Over de oceaan gaan zes BN'ers dus met een boot de Atlantische Oceaan oversteken. Naast Caroline en André deden ook voormalig nieuwslezer Roelof Hemmen, Nicolette Kluijver en Kees Tol mee.

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.