Terug

Volg Shownieuws

Tony Junior over Maan: 'Zij is de liefde van mijn leven'

Tony Junior over Maan: 'Zij is de liefde van mijn leven'

Nieuws

10 sep 2021, 20:44

Het seizoen De Bachelor met Tony Junior is officieel ten einde. De dj is niet meer samen met winnares Julia, zo werd duidelijk tijdens de reünie. Deze reünie heeft voor nogal wat ophef gezorgd én vragen opgewekt. Tony doet bij Fawrynotsawry en René Watzema eenmalig zijn verhaal over zijn Bachelor-avontuur.

Tijdens de uitzendingen van De Bachelor viel het sommige kijkers op dat Tony veel comments plaatst bij andere vrouwen op Instagram. Iets wat Fawrynotsawry niet direct kan begrijpen. Tony reageert hier op, zo vertelt hij: "Is niet respectloos. Als je zo zwaar weegt aan een berichtje onder een Instagrampost, en daardoor denkt dat ik niet van je zou houden, dan denk ik: 'Waar is de relatie dan op gebaseerd?'"

Tony plaatst deze comments ook onder berichten van zijn ex Maan. Daar heeft hij zo zijn redenen voor. "Omdat dat de liefde van mijn leven is. Zij is de liefde van mijn leven en zal dat altijd blijven. Zij zit in mijn hart. Ik hoef geen verkering met haar, maar zij zit heel diep. Als ik een lieve foto van haar zie, en dat mooi vind, dan post ik daar een reactie onder en dat doet ze ook bij mij." Hij benadrukt: "Door Maan heb ik geleerd wat liefde is."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.