Terug

Volg Shownieuws

Tranen van Silio in MAFS worden niet gewaardeerd door medekandidaten

Nieuws

31 okt 2023, 15:17

In Married at First Sight: Match or Mistake hebben de koppels brieven geschreven voor elkaar. Silio raakt erg geëmotioneerd door de brief, maar daar geloven een aantal andere deelnemers niets van....

Kandidaten uit een eerder seizoen van Married at First Sight organiseerden eerder nog een reünie, die beelden zie je hierboven.

Het is in Married at First Sight, een ongemakkelijk weerzien voor de koppels dinsdag. Zo is Silio getrouwd met Manuela, heeft hij gezoend met Rosa en toonde hij ook interesse in Marissa. Dit alles zorgt voor een opgelaten stemming op de borrel. Zo zegt Rosa bij binnenkomst over Silio: "Ik had geen knuffel van hem moeten krijgen. Dat had ik niet relaxt gevonden. Hij heeft mij gewoon pijn gedaan."

Brief

De experts gaven de koppels een opdracht mee, zo was het de bedoeling dat ieder koppel een brief schreef voor een ander koppel. Aan Elanor en Mike de taak om een brief te schrijven voor Manuela en Silio. Een redelijk milde brief door Mike. Zo zegt Silio over Elanor: "Je hebt altijd mensen die oorlog willen voeren. Daarom is de wereld nu een beetje fucked up, door dit soort mensen."

Open

Uiteindelijk stelt Silio zich open voor de groep, zo begint hij: "Mijn gedrag was niet goed. Ik heb mij, nadat we hebben besloten als vrienden verder te gaan, opengesteld naar twee dames. Dat was absoluut niet netjes van mij." Silio zegt in een oud patroon te zijn gevallen, waarna hij begint te huilen.

Silio wordt omhelsd door de groep. En waar Rosa haar waardering uitspreekt: "Ik waardeer het echt dat je dit zegt", staan Elanor en Manuela met hun mond vol tanden. Zo zegt Elanor: "Wij zijn een beetje 'flabbergasted'... Hij wist precies wat hij moest zeggen en moest doen om ervoor te zorgen, dat zijn eigen hachje werd gered."

Foto: Jasper Suyk

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.