Terug

Volg Shownieuws

Tv-kok Sandra onthult paklijst voor Expeditie Robinson

Nieuws

29 aug 2021, 16:15

Zondagavond is het eindelijk zover, dan gaat het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson van start. Deelneemster Sandra Ysbrandy deelt met haar volgers wat ze allemaal mee mocht nemen toen ze haar tas ging pakken voor dit spannende avontuur.

Zo deelt ze onderstaande foto's op Instagram Stories. Ze schrijft daarbij: "Light travelling. Benieuwd naar mijn paklijst?" Vervolgens deelt ze een kort maar krachtig lijstje: "1 lange broek, 1 korte broek, 1 shirt met lange mouwen, 1 shirt met korte mouwen, 2 bikini's, 2 keer ondergoed, 2 paar sokken en 1 pet."

Wat ze niet mee mocht nemen? Een tandenborstel, een handdoek en tampons. Het lijstje gaat nog verder, zo schrijft ze: "Scheermes, zeep, boek, etc... OMG!"

Gewond

Tijdens de persdag van het programma kwam Sandra op krukken aan. Wat blijkt, ze heeft zichzelf verwond tijdens een opdracht. Ze vertelt er zelf over in bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.