Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: De eerste beelden van nieuw seizoen Expeditie Robinson

Nieuws

23 aug 2021, 09:22

Zondag is het zover: het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson gaat van start! Alle kandidaten zijn inmiddels bekend gemaakt en nu zijn ook de eerste beelden al te zien.

Op Instagram deelt het programma de eerste beelden. Hierin hoor je Stefano Keizers al praten over "totale paniek." Dat belooft wat!

De volledige kandidatenlijst is inmiddels bekend. Zo zullen Eva van de Wijdeven, Stefano Keizers, John de Bever, Dyantha Brooks, Jasper Demollin, Sandra Ysbrandy, Jasmine Sendar, Jan van Halst, Annemiek Koekoek, Defano Holwijn, Britte Lagcher, Robbert Rodenburt, Sterrin Smalbruge, Sylvana Ijsselmuide, René van Meurs, Dennis Schouten, Sieneke Baum-Peters en Yuki Kempees de strijd met elkaar aangaan.

Het nieuwe seizoen is vanaf 29 augustus op zondag en donderdag te zien. De opnames van de 21e reeks vonden vanwege de coronapandemie dichter bij huis plaats: in Kroatië. Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels presenteren ook dit seizoen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.