Terug

Volg Shownieuws

Twitteraars enthousiast over comeback Acda en De Munnik

Nieuws

24 mrt 2023, 18:02

Toen Thomas Acda en Paul de Munnik, beter bekend als Acda & De Munnik besloten om in 2015 uit elkaar te gaan waren veel fans erg verdrietig. Gelukkig voor de fans maakten ze donderdag bekend weer samen muziek te gaan maken. Om dit te vieren schuiven ze aan bij Beau, wat voor veel positieve reacties op Twitter zorgde.

Op Q-Music maakten het duo donderdag het heugelijke nieuws bekend (bekijk het gesprek aan de Shownieuws-tafel bovenaan de pagina). Ze duiken niet alleen samen de studio in, maar geven in oktober zelfs weer een concert in de Ziggo Dome. Één nieuwe single is er iedergeval al en die laten ze nu ook al live horen bij Beau.

Reacties

De optredens van Acda & De Munnik zorgen voor een hoop positieve reacties op Twitter. "Daar word je toch meteen vrolijk van?", schrijft een kijker op Twitter. "Leuk dat ze weer een duo zijn!" reageert een ander. Onderstaand een greep uit de reacties:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.