Terug

Volg Shownieuws

Uitzinnige Freek Vonk laat zijn nieuwe 'pareltje' zien: 'Wat een knappie'

Nieuws

24 juli 2023, 18:57

Freek Vonk is door het dolle heen: na zijn 'bevalling' van vorige maand (zie de video hierboven) kondigt hij opnieuw groot babynieuws aan: "Mijn kind is eindelijk ter wereld gekomen in zijn uiteindelijke, laatste vorm… en het is een PARELTJE!", laat hij weten op Instagram.

De larf, die hij Kwak noemde en die bijna drie maanden in het been van de bioloog leefde, is eind juni eruit gekropen.

"Na bijna twee maanden in spanning te hebben gezeten was het vannacht dan eindelijk zover! Kwak de Larf (of eigenlijk Kwak de Pop!) heeft zijn adembenemende metamorfose voltooid en is vannacht als volwassen vlieg (horzel) uit zijn cocon gekropen... En WHOAAHH, niet normaal wat een PRACHTIG dier! 🤩 Kwak is ongeveer zo groot als een hommel en heeft gloeiend rode ogen, een prachtig zilveren gezichtje, en een oogverblindend blauw achterlijf met een glinsterende metaalachtige glans.... Wat. Een. Knappie!!", aldus een uitzinnige Freek.

Ook laat hij meteen wat minder leuk nieuws weten. Kwak zal niet lang te leven hebben. "Misschien een dag of drie, vier misschien vijf" schrijft hij in de reacties.

De twee andere larven die hij eerder in zijn been had, genaamd Kwik en Kwek, waren begin juni overleden. De bioloog trok die toen met zijn blote hand uit zijn been en deelde de beelden daarvan via social media. De drie larven waren afkomstig uit Costa Rica. Het was al de tweede keer dat zich larven in zijn lichaam nestelden. In 2016 nam hij ze mee uit Belize. Die drie noemde hij Knabbel, Babbel en Schnabbel.

Freek Vonk trekt twee overleden larven uit zijn been
0:35
Freek Vonk trekt twee overleden larven uit zijn been

(foto header: Instagram Freek Vonk)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.