Terug

Volg Shownieuws

Uitzinnige Freek Vonk: 'OMG binnenkort groot nieuws!'

Nieuws

14 apr 2023, 13:03

Freek Vonk is door het dolle heen. Op Instagram laat hij weten dat hij binnenkort groot nieuws heeft.

"JAAAAA OMG binnenkort groot nieuws!! ❤️😍 Cadeautje uit Costa Rica!!!", schrijft hij bij een video die hierboven is te zien. Veel volgers denken in eerste instantie dat er gezinsuitbreiding op komst is, omdat Freek nog altijd gelukkig is met zijn vriendin Franka Vedder.

(Instagram Freek Vonk)

Maar het lijkt er toch op dat de bioloog weer een parasiet in zijn lichaam heeft en dat zou dan niet voor het eerst zijn. In 2016 werd de bioloog verlost van drie larven in zijn been. Tijdens zijn reis naar Belize had de botfly (Dermatobia hominis) eitjes op zijn linkerbeen gelegd en daar waren na zijn thuiskomst in Nederland drie maden uitgekropen:

(Facebook Freek Vonk)

Door de jaren heen raakte Freek al meerdere keren gewond door een ontmoeting met een dier. Zo had hij vorig jaar aanvaringen met een slang en een tijgermeerval en in 2020 met een tapijtpython. In 2017 werd hij flink toegetakeld door een haai.

(foto header: Instagram Freek Vonk)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.