Terug

Volg Shownieuws

Update over Hans Kazàn na ziekenhuisopname

Nieuws

10 mrt 2022, 21:28

Hans Kazàn blijft donderdag nog een nacht in een ziekenhuis in de Spaanse stad Marbella. De illusionist, die dinsdag met spoed werd opgenomen, moet verder worden onderzocht, laat zijn vrouw Wendy Kazàn desgevraagd aan het ANP weten.

Wat er met de 68-jarige Kazàn aan de hand is, is nog steeds niet duidelijk. De illusionist vertelde woensdag aan De Telegraaf dat hij al twee weken geen voedsel kan binnenhouden.

De afgelopen dagen voelde hij zich steeds slechter en zwakker. "Mijn vrouw heeft me in de auto gezet en we zijn rechtstreeks naar het ziekenhuis gereden."

In de video bovenaan de pagina reageert zijn zoon Steven in Shownieuws op de ziekenhuisopname van zijn vader.

Uitblinkerslunch

Hans prikte onlangs nog een vorkje met het koningspaar. Hij was uitgenodigd voor de zogeheten uitblinkerslunch van koning Willem-Alexander en koningin Máxima.

Hans Kazan uitgenodigd voor uitblinkerslunch
4:43
Hans Kazan uitgenodigd voor uitblinkerslunch

Kazàn kreeg in oktober de Fred Kaps Ring, een prijs die wordt toegekend aan mensen die een belangrijke betekenis voor het goochelaarsvak hebben gehad.

Emotionele Hans Kazàn onderscheiden
0:45
Emotionele Hans Kazàn onderscheiden

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.