Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Hans Kazan kan geluk niet op na 'koninklijke' uitnodiging

Nieuws

18 nov 2021, 10:46

Goochelaar Hans Kazan moet zichzelf soms even in zijn arm knijpen. Want er gebeuren wel héél véél bijzondere dingen tegelijk in het leven van de 68-jarige Kazan.

Zo ook wanneer plots de telefoon over gaat in Hans' broekzak. In de video bovenaan de pagina is te zien wat de reactie van Hans was toen hij zijn telefoon opnam en dat belletje in eerste instantie niet opvatte als 'héél serieus'. Want hij verwees de desbetreffende dame vervolgens naar zijn email en dan kon hij zelf er eens goed naar kijken...

Emotionele Hans

Hans Kazàn heeft zondag 10 oktober in Utrecht de Fred Kaps Ring ontvangen. In de video onderaan de pagina is te zien dat Hans er vrij emotioneel onder werd. De prijs werd op onregelmatige basis uitgereikt door het International Brotherhood of Magicians. De award werd toegekend aan mensen die een belangrijke betekenis voor het goochelaarsvak hebben gehad.

Kazàn kreeg de Fred Kaps Ring vooral omdat hij al bijna een halve eeuw de liefde voor het vak uitdraagt, vooral naar jongeren. Hij brak begin jaren zeventig door toen hij de derde plaats behaalde op het WK goochelen in Parijs.

Emotionele Hans Kazàn onderscheiden
0:45
Emotionele Hans Kazàn onderscheiden

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.