Terug

Volg Shownieuws

Valerio: 'Echte Meisjes met soa teruggekomen uit jungle'

Nieuws

2 jan 2023, 14:59

Mogelijk is niet iedere Echte Meisjes In De Jungle-deelnemer ongeschonden uit de strijd gekomen. Presentator Valerio Zeno stelt zelfs dat sommige realitysterren mogelijk een soa hebben opgelopen tijdens de opnames...

Maandag 9 januari start een nieuw seizoen van het programma waar vooral Britt Dekker en Michella Kox veel aan te danken hebben. Een groep bekende vrouwen reist af naar de jungle, waar zij onder erbarmelijke omstandigheden moeten zien te overleven. Valerio Zeno presenteert het programma en hij schept hoge verwachtingen.

Tegen RTL Boulevard zegt Valerio: "Als je bijvoorbeeld naar Expeditie Robinson kijkt, zie je dat ze aan een prachtig strand zitten met hemels blauw water en daar kan je je wel wassen. Maar die meiden verbleven in de jungle. Daar is het water echt niet helder. Dan moet je je eventueel in dat troebele water gaan wassen. Daardoor vermoed ik wel dat er een aantal met een soa zijn teruggekomen."

Hij licht vast een tipje van de sluier op qua rellen in het nieuwe seizoen. "Het meest opzienbarende vind ik dat: je hebt het blauwe en rode team. Toen vroeg ik: hebben jullie ook een 'yell'? Toen had het ene team een yell bedacht: 'Yell, yell, yell, blauw, ga naar de hel!' Die zat natuurlijk qua creativiteit steengoed in elkaar. Toch werd het andere team furieus van deze yell."

"Je verwacht het niet, je zou denken dat gebeurt alleen in groep 8, maar het gebeurde ook in de jungle van Laos", aldus Valerio.

Michella Kox

Michella zal voor de tweede keer deelnemen aan het programma. Trouwe kijkers van het programma zullen de opvallende dame vast nog niet vergeten zijn. Zie onderstaande video voor een hilarische video van Michella.

Michella Kox ontploffing
1:04
Michella Kox ontploffing

Presentator

Valerio Zeno is de nieuwe presentator van Echte Meisjes In De Jungle, dat vanaf januari na tien jaar afwezigheid weer te zien is. Het realityprogramma keert terug op Videoland, maakte RTL maandag bekend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.