Terug

Volg Shownieuws

Valerio Zeno was hierom de grootste dramaqueen van EMIDJ

Nieuws

31 jan 2023, 21:25

Valerio Zeno (39), de presentator van het tweede seizoen van Echte Meisjes in de Jungle, vertelt aan Grazia dat hij mogelijk de grootste dramaqueen van de groep deelnemende meiden was...

Naar eigen zeggen veroorzaakte Valerio namelijk zelf de meeste stennis. "Want ja, ik ben qua hotels wel een redelijke jankerd. Als het vijf steren heeft vind ik het eigenlijk nog net te weinig." In de jungle van Laos zijn helaas geen vijfsterrenhotels.

Onbekende gast in hotel

Het moge duidelijk zijn dat Valerio, in tegenstelling tot de meiden, wel van een luxer verblijf kon genieten. Aangenaam was dat helaas niet altijd. "Ik heb daar twee keer een rat in mijn badkamer gehad. Ik appte ook naar mijn vriendin: in de badkamer ben je meestal ter ontspanning", legt de Amsterdammer uit. "En als je dan ontspannen in die ruimte bent en er zit twee dagen achter elkaar een dikke rat… Nou ja, ik zeg nu dik, maar ik moet een beetje overdrijven. In mijn beleving was het en dikke rat. Dat vond ik echt verschrikkelijk."

Goed nieuws voor Lena

Lena, een van de Echte Meisjes, werd verliefd tijdens haar deelname aan het programma. Ze vertelde hier aan Shownieuws meer over, je ziet het in de video bovenaan de pagina. Ze verklapt daar ook een ander juicy detail.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.