Terug

Volg Shownieuws

Veel kritiek op Kylie Jenner na 'bizarre vertoning' op catwalk

Nieuws

23 jan 2023, 18:07

Kylie Jenner heeft een hoop kritiek over haar heen gekregen via Instagram, dit gebeurde nadat Jenner op de catwalk verscheen met een levensechte leeuwenkop aan haar jurk.

Kylie was te gast bij een show van Schiaparelli tijdens Paris Couture Week. En haar jurk was alles behalve simpel. Bovenaan de pagina zie je beelden van de spectaculaire jurk.

Schokkend

Waar de Kardashians normaal worden gezien als trendzetters. Hebben volgers van Kylie nu vooral kritiek op de jurk keuze met levensechte leeuwenkop.....Kylie deelde de beelden van haar in de jurk op Instagram, waar ze nogal wat negatieve reacties op kreeg. Zo vraagt iemand: "Ik snap het niet echt? Promoot je dierenmishandeling?", schrijft iemand anders: "Eén van je ergste modefouten aller tijden", en luidt een andere reactie weer: "Er zijn momenten dat je gewoon nee zegt. Dit was er een van."

Hint?

Na bijna een jaar onthulde Kylie Jenner afgelopen week de naam van haar tweede kindje. Ze postte een foto met haar baby, waarbij ze schreef: Aire en een hartje.

En laat Aire, de naam van haar zoontje nu net 'de leeuw van god' betekenen. Dus zou Kylie met de jurk verwijzen naar haar zoontje?

Bekijk hieronder de beelden van het nieuwe seizoen van de Kardashians....

Eerste trailer Kardashians
0:33
Eerste trailer Kardashians

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.