Terug

Volg Shownieuws

Vergeetachtigheid geeft Bibi Breijman kopzorgen

Vergeetachtigheid geeft Bibi Breijman kopzorgen

Nieuws

24 aug 2021, 16:34

De verjaardag van je beste vriendin of de autosleutels. We vergeten allemaal wel eens iets, zo ook Bibi Breijman. Alleen is het bij de influencer zó erg dat ze zelfs bang is om haar dochtertje te vergeten.

In een nieuwe column op de website van Flair beschrijft Bibi uitgebreid over de spullen die ze wel eens verliest. "Wanhopig, tierend en vloekend zoek ik regelmatig naar de dingen die ik nodig heb, maar waar ik ook zoek, het is gewoon weg."

Bibi is dan ook als de dood dat ze haar 2-jarige dochtertje Teddy ergens vergeet. "Ik heb een angstig visioen", vertelt ze verder. "Dat ik op een dag mijn kind niet meer terug kan vinden in een winkelcentrum, haar per ongeluk achterlaat in de Blokker, om over de Action nog maar te zwijgen, want daar vind je een uk van een meter helemaal nooit meer terug."

Gelukkig is vriendlief Waylon daar om Bibi een beetje te temmen. De zanger is namelijk heel geordend, alleen zorgt dat ook wel eens voor wrijving in hun relatie. "Maar gelukkig gaan we daar juist wel goed op. Ik ben dus de chaotische van ons twee. Hij heeft die slechte eigenschap omarmd, kan er vaak hard om lachen, en sindsdien ben ik er zelf ook redelijk rustig onder."

Grote bos rozen

Eind december wordt Bibi nog in het zonnetje gezet door Teddy en Waylon. Ze wint dan de finale van Het Perfecte Plaatjezo is te zien in de video bovenaan dit artikel. Voor de grote finale moet Bibi vijf dagen op de Waddeneilanden zijn, waardoor ze haar thuis moet missen. Bij terugkomst stonden vriend Waylon en dochtertje Teddy haar op te wachten met een grote bos rozen.

Bron foto: Instagram / Bibi Breijman

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.