Terug

Volg Shownieuws

Viktor Brand deelt bijzonder nieuws: 'Niet verwacht'

Nieuws

2 aug 2023, 22:00

Het gaat opvallend goed met Viktor Brand. De presentator die eerder nog zijn achillespees scheurde tijdens een potje tennis, is weer aan de wandel (zie video).

Via Instagram laat Viktor weten dat het gips er eindelijk af is. "Kijk hem gaan, soepeltjes met één kruk, wie had dat gedacht", vertelt hij lachend in een video. Hoewel de presentator van onder meer Mr. Frank Visser doet uitspraak, langzaam aan het herstellen is, "voelt het soms alsof het nooit meer goed komt". "Maar ja, gelukkig is er altijd appeltaart, dat helpt bij alles."

Volgers van Viktor laten massaal ontzettend liever berichtjes achter. Zo schrijft iemand: "Een lange weg, maar jij bent een topper, dus hou nog even vol Viktor." Een andere volger schrijft: "Beterschap! Goed om te zien dat het beter gaat met je!"

Tapas

Viktor heeft een pittige tijd achter de rug. Naast dat hij al wéken aan het revalideren is, heeft hij vorige maand ook afscheid moeten nemen van Tapas, zijn trouwe viervoeter. "We koesteren de 15 jaren vol heerlijke herinneringen… maar ooh wat is het huis leeg en wat mis ik die trouwe ogen en zachte oren", schreef Viktor onlangs op Instagram. Bekijk onderstaande video voor meer over dit verdrietige nieuws.

Viktor Brand deelt verdrietig nieuws
1:08
Viktor Brand deelt verdrietig nieuws

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.