Terug

Volg Shownieuws

Vivienne van den Assem: 'Wij willen allemaal ZOOP-reünie'

Vivienne van den Assem: 'Wij willen allemaal ZOOP-reünie'

Nieuws

17 juli 2022, 13:10

Vivienne van den Assem staat wel open voor een reünie van de jeugdsoap ZOOP. "Dat lijkt me enig", zegt de RTL Boulevard-presentatrice en actrice zondag in het NPO Radio 1-programma De Perstribune.

Van den Assem noemt haar rol van Elise in de Nickelodeon-soap (2004-2006), over jongeren die een opleiding volgen tot dierentuinverzorger, de leukste die ze heeft gespeeld. Ook andere castleden zouden volgens de presentatrice wel zin hebben in een reünie. "Het lijkt ons allemaal best leuk."

Volgens Van den Assem hebben ze tijdens de opnames in Ouwehands Dierenpark namelijk "ontzettend veel lol" gehad met z'n allen. En hoewel er geen plannen zijn voor een reboot, denkt de presentatrice dat er wel iets van te maken valt. "Er is genoeg te vertellen."

In ZOOP waren naast Van den Assem ook onder anderen Patrick Martens, Nicolette van Dam, Ewout Genemans en Jon Karthaus te zien. Van de serie werden in 2005, 2006 en 2007 ook films gemaakt.

Hoe het nu gaat met alle ZOOP-sterren, zie je via deze link. In de video bovenaan de pagina zie je de dubbelganger van één van Vivienne's ZOOP-collega's, Nicolette.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.